18.jpg
Miten toiminta pyörii?
Tila on lahjoitettu Jumalan valtakunnan työhön uskossa. Luotamme siihen että Herra pitää omistaan huolen. Tämän olemme jo saaneet aivan konkreettisesti kokea. Pienin askelin olemme työtä tehneet ja kunnostaneet paikkoja. Kaikki tämä on tehty pääosin lahjoitusvaroilla.
 

Rakennusten ylläpito ja korjaus vaatii taloudellisia panostuksia, mutta siinä apuna ovat olleet myös pellonvuokratulot. Tilan pellot on vuokrattu naapurille ja niistä saadut tulot käytetään lyhentämättöminä tähän tarkoitukseen.

 

Palkattua työvoimaa ei ole, vaan kaikki tehdään vapaaehtoisvoimin ja talkootyönä (esim. tilaisuuksien järjestäminen, kahvitus, siivous, hädässä tai puutteessa olevien auttaminen, rakennusten ylläpito- ja korjaustyö).

 

Työmme on osaltaan riippuvaista siten myös ystäviemme ja jäsentemme panostuksesta. Jos olet kiinnostunut auttamaan meitä, niin otamme kiitoksella vastaan kaikenlaista lisäapua, tietoa ja taitoa. Myös pienempikin tilapäinen apu on aina tervetullutta.

 

Uskomme että käsillä on aika, jolloin Jumala kokoaa avustajia ja työntekijöitä tähän työhön. Hän itse lähettää kaikki joita tarvitaan. Olemme riippuvaisia tästä Jumalan kutsuvasta ja valmistavasta työstä.